Wonen met Structuur

De afdeling Wonen met Structuur biedt zorg, welzijn en begeleiding aan zorgvragers met geheugenproblemen door ouderdom, beginnende dementie of psychische klachten. Zorgvrager gerichte teams leveren op de eerste etage van De Nieuwpoort zorg en ondersteuning aan 35 zorgvragers.

Het draait om Rust, Regelmaat en Routine. De daginvulling is afgestemd op het ritme en de behoeften van de zorgvragers. Er zijn drie gangen (Noord, West en Zuid) en drie huiskamers.

De sfeer is net als thuis. Er is een structuur van slapen, eten, zelfzorg en ontspanning. Gezamenlijkheid, kleinschaligheid, gezelligheid en een open huiskamersetting zijn kernwaarden.

Het leveren van goede zorg en een zinvolle dagbesteding gaan hand in hand, om de zorgvragers in alle fases van het ouder worden een passende leefomgeving zonder onnodige vrijheidsbeperkingen te bieden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Wonen met Structuur

Bezoekadres:
Prins Alexanderstraat 25
1814 XK Alkmaar

Telefoonnummer: 072-518 50 00

Zorgbemiddeling

Voor vragen of een rondleiding kunt contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling:

Telefoon: 072-518 50 00
E-mail: zorgbemiddeling@stichtingniko.com

Brochure

Wilt u de informerende brochure van Stichting NiKo lezen? Deze kunt u via deze link digitaal lezen of downloaden.

Vraag direct informatie aan bij Zorgbemiddeling:

Naam *

E-mailadres *

Bericht *

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Plan uw route naar De Nieuwpoort