Zorg op maat op verschillende locaties

Stichting NiKo verleent zorg op maat, op verschillende locaties in Alkmaar-Zuid.

De Nieuwpoort

Zorgvragers met lichamelijke klachten vinden een warm thuis in De Nieuwpoort en De Kroon appartementen. De mooie appartementen zijn er voor zorgvragers die niet meer thuis kunnen wonen, maar toch zelfstandig willen wonen mét zorg en begeleiding.

De Nieuwpoort biedt ook Wonen met Structuur. Een open afdeling voor zorgvragers met beginnende dementie en/of behoefte aan structuur in hun dag.

De Duinvogel biedt beschermd wonen voor oudere zorgvragers met een psychiatrische aandoening. Hier wordt nauw samengewerkt met een verpleegkundig team van de GGZ.

Stichting NiKo biedt een plek voor iedere zorgbehoefte en zorgzwaarte!

De Palatijn

Zorgvragers met gevorderde dementie zijn welkom in De Palatijn. Ze kunnen zich in het veilige, besloten woonzorgcentrum én in de afgeschermde tuin vrij bewegen.

Wijkzorg

Stichting NiKo is het HART in de wijk. Ons wijkzorgteam biedt deskundige verzorging, verpleging en individuele begeleiding bij de mensen thuis in Alkmaar-Zuid. Samen met u en uw mantelzorger bieden wij de zorg die u het beste past.

U vindt Stichting Zorgorganisatie NiKo in Alkmaar-Zuid:

• Locatie De Nieuwpoort
    Prins Alexanderstraat 25
    1814 XK Alkmaar

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

U kunt contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling: Telefoon: 072-518 50 00
    Of per mail: zorgbemiddeling@stichtingniko.com

U mag natuurlijk ook langskomen voor informatie of het maken van een afspraak. Meldt u zich dan bij de receptie van De Nieuwpoort, Prins Alexanderstraat 25.

De openingstijden van de receptie van De Nieuwpoort zijn:

maandag t/m vrijdag 08.00 – 18.00 uur
    zaterdag en zondag 09.00 – 15.00 uur

Vraag direct informatie aan bij Zorgbemiddeling:

Naam *

E-mailadres *

Om welke locatie/afdeling gaat het?

Bericht *

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.