Onafhankelijkheid, zelfstandigheid en vrijheid

In locatie De Palatijn wonen mensen met dementie. Ons allerbelangrijkste uitgangspunt is dat u zich gerespecteerd en gezien voelt. We werken in kleine vaste teams, zodat u steeds dezelfde gezichten ziet en wij u goed leren kennen. Uw behoeften en gewoonten zijn voor ons het uitgangspunt.

Wel of niet uitslapen, een zachtgekookt ei bij het ontbijt, ’s middags een borrel of een ijsje, er op uit kunnen gaan met familie en/of vrienden, naar de markt, in de zon zitten of juist de kou op je gezicht voelen, luisteren naar muziek of een ommetje maken.

Totaal wonen er 48 zorgvragers in De Palatijn verdeeld over 4 etages. Per etage is een gezellige huiskamer waar gezamenlijk de dagindeling wordt bepaald. Er wordt gekookt, gegeten en spelletjes gedaan. Alle zorgvragers beschikken over een eigen woon/slaapkamer.

Familie, maar ook vrienden of bekenden kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan uw welzijn en welbevinden. Naasten zijn in principe 24 uur per dag welkom.

Wilt u weten of u of uw naaste in aanmerking komt om in De Palatijn te kunnen wonen? Bekijk dan het document met de in- en exclusiecriteria door op deze link te klikken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

U kunt contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling: Telefoon: 072-518 5000
Of per mail: zorgbemiddeling@stichtingniko.com

U mag natuurlijk ook langskomen. Meldt u zich dan bij de receptie van De Nieuwpoort, Prins Alexanderstraat 25.