U draait aan de knoppen

Mogelijk denkt u erover te verhuizen naar een appartement in De Nieuwpoort of De Palatijn. Voor veel mensen is dit een grote stap. Er verandert immers veel. U neemt afscheid van uw vertrouwde woonomgeving. Het wonen bij NiKo zal zeker wennen zijn.

Onze medewerkers vinden het belangrijk de zorg en dienstverlening zoveel mogelijk af te stemmen op uw wensen en behoeften. Wij bieden u een thuis waarin uw welzijn het allerbelangrijkste is.

Straks woont u in uw eigen appartement. Zo zelfstandig mogelijk, en met alle voorzieningen, zorg en diensten onder handbereik. Het is belangrijk dat u na de verhuizing uw vaste dagritme en activiteiten blijft voortzetten. Zoals u het gewend bent, met de ondersteuning van de mensen die u het meest vertrouwd zijn.

NiKo biedt veel, maar u bepaalt wat u wilt. U kunt kiezen van welke voorzieningen en diensten u gebruikt wilt maken. Weinig moet, veel kan. Het is aan u. Zo bepaalt u zelf waar u wilt eten: in uw appartement of in het restaurant. En of u bijvoorbeeld wilt deelnemen aan de gezamenlijke activiteiten.