Wensboom van Rotaract Alkmaar in De Nieuwpoort

• Op 17 september 2019

Wensboom van Rotaract Alkmaar in De NieuwpoortRotaract Alkmaar heeft in 2016 de wensboom opgericht. Het idee achter de wensboom is iets doen voor een ander, een wens in de boom hangen voor iemand die je het gewoon gunt of iemand die een moeilijke tijd heeft gehad.

In eerste instantie hebben ze hem gelanceerd op de kerstmarkt in Alkmaar. Vervolgens heeft hij o.a. bij het Respijthuis in Alkmaar, de Hospice en de Openbare Bibliotheek gestaan. Elke keer werden er prachtige wensen in gehangen.

Zo hebben ze bijvoorbeeld een ernstige zieke moeder nog kunnen laten genieten van een fotoshoot met haar dochters in een trouwjurk. Omdat ze dit nooit mee zou gaan maken was dit nog een grote wens. Op de website staan nog meer vervulde wensen www.wensboomalkmaar.nl

De wensboom staat vanaf 13 september in de hal van locatie De Nieuwpoort. De wensboom staat hier 2 weken waarna Rotaract hem weer op zal halen en aan de slag gaan met de wensen. Tot en met donderdag 26 september kunnen er nog wensen in worden gehangen.

Dus heb je een wens voor een zorgvrager van Stichting NiKo? Schrijf deze op het kaartje en hang deze in de wensboom! We hopen dat Rotaract Alkmaar weer mooie wensen in vervulling kan laten gaan!