Vacature Zorgmedewerkers voor de Flexpool

Stichting NiKo - De Palatijn

Stichting NiKo is een zorgorganisatie in beweging met ongeveer 300 zorgvragers. Wij leveren zorg- en welzijnsdiensten aan met name ouderen in twee locaties: De Palatijn en De Nieuwpoort. Daarbij vervullen we een belangrijke wijkfunctie in Alkmaar-Zuid.

We werken vanuit de kernwaarden: verbinden, vertrouwen, het verschil durven maken, echtheid en passie. Daardoor staan we Persoonlijk, Deskundig en Dichtbij onze zorgvragers en diens familie. En zeker ook bij elkaar.

Binnen NiKo is het nu mogelijk om te werken vanuit De Flexpool. Als Flexpoolmedewerker ben je in dienst van NiKo, maar heb je alle vrijheid en flexibiliteit om je eigen werk in te delen. Je hebt afwisselend werk, doordat je op verschillende afdelingen komt. Wanneer het je aanspreekt, kun je werken met de diverse doelgroepen (dementie, somatiek en psychiatrie) aan wie onze kleine maar veelzijdige organisatie zorg levert. Een mooie kans om uitgebreide werkervaring op te doen en bij iedereen in de keuken te kijken.

Wij zijn op zoek naar:

• Helpenden
• Verzorgenden IG
• MMZ-ers niveau 3 of 4
• Verpleegkundigen niveau 4
• Studenten die een zorgopleiding doen vanaf niveau 3 (opleiding Verzorgende IG, MMZ 3 of 4 met ADL-ervaring, Verpleegkundige niveau 4 of 5, inclusief propedeuse)

die onze Flexpool volledig of een paar uur in de week komen versterken. Dit kan ook naast een reeds bestaande arbeidsovereenkomst binnen NiKo.

Wat ga je doen?
• Je biedt samen met je collega’s de zorg en begeleiding die samen met de zorgvrager en familie is afgesproken.

Wie zoeken wij?
• Je bent in het bezit van een zorg gerelateerd MBO-diploma op niveau 2 of hoger of volgt een zorgstudie op niveau 3 of hoger.
• Je hebt ervaring en affiniteit met de doelgroep ouderen.
• Je kan zowel zelfstandig werken als samenwerken met familie en vrijwilligers.
• Je beschikt over goede sociale vaardigheden en je hebt een dienstverlenende houding.

Wat bieden wij jou?
• Een interessante functie waarin je pure persoonsgerichte zorg levert.
• Het werken in kleine zorgvrager gestuurde teams.
• Maximale eigen regelruimte van het team in het belang van de zorgvragers.
• Training en scholing zodat je steeds beter ‘werk van je werk’ kunt maken.
• Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).
• Een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring.
• Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde bepaalde tijd. Verlenging naar onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden.
• Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Dit bestaat uit de mogelijkheid tot het aanschaffen van een fiets of een communicatiemiddel óf deelname aan ‘Gezond en Fit’. Ook behoort de aan- en verkoop van verlof tot de mogelijkheden.

Wanneer je in dienst komt van NiKo wordt van je gevraagd een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.

Ben of ken jij een Helpende, Verzorgende IG, MMZ-er, Verpleegkundige of student die graag de Flexpool volledig of een paar uur in de week komt versterken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via mailadres: sollicitatie@stichtingniko.com. Wil je meer informatie hebben, neem dan contact op met Manja de Waard (teamcoach) via telefoonnummer 06-21637054 of mail je vragen naar m.dewaard@stichtingniko.com.

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse? Solliciteer via onderstaand formulier: