Verzorgende IG

Stichting NiKo is een zorgorganisatie in beweging met 300 zorgvragers. Wij leveren zorg- en welzijnsdiensten aan met name ouderen in twee locaties: De Palatijn en De Nieuwpoort. Daarbij vervullen we een belangrijke wijkfunctie in Alkmaar-Zuid.

We werken vanuit de kernwaarden: verbinden, vertrouwen, het verschil durven maken, echtheid en passie. Daardoor staan we Persoonlijk, Deskundig en Dichtbij onze zorgvragers en diens familie. En zeker ook bij elkaar.

Wil jij pure persoonsgerichte zorg leveren in kleine, zorgvrager gerichte teams? Heb je aandacht voor kwetsbare ouderen en kan jij bijdragen aan een prettige dag voor hen? Zo ja, dan is zijn we op zoek naar jou:

• Verzorgende IG, gemiddeld 24-36 uur per week

Wie zoeken wij?

• Je bent in het bezit van het MBO-diploma verzorgende IG (niveau 3).
  • Je hebt ervaring en affiniteit met cliënten met een somatische en/of psychogeriatrische zorgvraag.
  • Je kan goed zelfstandig werken en ook het samenwerken met jouw collega’s gaat je goed af.
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden, inlevingsvermogen en straalt rust en vertrouwen uit.
  • Je bent creatief, flexibel, in het bezit van daadkracht en humor

Wat bieden wij jou?

• Een interessante functie waarin je pure persoonsgerichte zorg levert.
  • Het werken in een klein, zorgvrager gestuurd team.
  • Maximale eigen regelruimte van het team in het belang van de zorgvragers.
  • Training en scholing zodat je steeds beter ‘werk van je werk’ kunt maken.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).
  • Een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 1.902,93 en maximaal € 2.762,34 (FWG-functiegroep 35) bruto per maand bij een volledig dienstverband.
  • Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Dit bestaat uit de mogelijkheid tot het aanschaffen van een fiets of een communicatiemiddel óf deelname aan ‘Gezond en Fit’. Ook behoort de aan- en verkoop van verlof tot de mogelijkheden.

Wanneer je in dienst komt van NiKo wordt van je gevraagd een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.

Ben jij de verzorgende IG die graag onze zorg komt versterken?

Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie, via mailadres: sollicitatie@stichtingniko.com. Wil je meer informatie hebben, neem dan contact op met Barbara van Iersel (teamcoach) via telefoonnummer 072-5185000 of mail je vragen naar b.vanierselstichtingniko.com.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse? Solliciteer via onderstaand formulier: