Verzorgende IG voor afdeling 4 in De Nieuwpoort

Stichting NiKo is een zorgorganisatie in beweging met 250 zorgvragers. Wij leveren zorg- en welzijnsdiensten aan met name ouderen in drie locaties: De Palatijn, De Kooimeer en De Nieuwpoort. Daarbij vervullen we een belangrijke wijkfunctie in Alkmaar-Zuid.

We werken vanuit de kernwaarden: verbinden, vertrouwen, het verschil durven maken, echtheid en passie. Daardoor staan we Persoonlijk, Deskundig en Dichtbij onze zorgvragers en diens familie. En zeker ook bij elkaar.

Wil jij pure persoonsgerichte zorg leveren aan onze 17 zorgvragers op de afdeling? En wil jij in een klein, zorgvrager gericht team van 12 collega’s werken? Heb je aandacht voor kwetsbare ouderen en kan jij bijdragen aan een prettige dag voor hen?

Zo ja, dan is de 4e etage van Zorgcentrum De Nieuwpoort op zoek naar jou:

Verzorgende IG

voor 24-28 uur per week (de invulling van de diensten gaat in samenspraak met de collega’s)

In De Nieuwpoort wonen zorgvragers die zorg nodig hebben, maar nog zelfstandig kunnen wonen. De Nieuwpoort is recent prachtig verbouwd en de 4e etage biedt aan 17 zorgvragers een thuis. Je komt terecht in een leuk team van 12 collega’s waarin je je welkom zal voelen!

Wat ga je doen?

Je biedt samen met je collega’s de zorg en begeleiding die samen met de zorgvrager en familie is afgesproken.

Wie zoeken wij?

• Je bent in het bezit van het MBO-diploma verzorgende IG (niveau 3).
  • Je hebt ervaring en affiniteit met cliënten met een psychogeriatrische zorgvraag.
  • Je kan zowel zelfstandig werken als samenwerken met familie en vrijwilligers.
  • Je bent in staat om te verbinden en kan met weerstanden omgaan.
  • Je bent een sterke persoonlijkheid met empathisch vermogen.
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden.

Wat bieden wij jou?

• Een interessante functie waarin je pure persoonsgerichte zorg levert.
  • Het werken in kleine zorgvrager gestuurde teams.
  • Maximale eigen regelruimte van het team in het belang van de zorgvragers.
  • Training en scholing zodat je steeds beter ‘werk van je werk’ kunt maken.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).
  • Als Verzorgende IG (niveau 3) bedraagt het salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 1.838,58 en maximaal € 2.668,93 (FWG functiegroep 35) bruto per maand bij een volledig dienstverband.
  • Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Het aanbieden van een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Dit bestaat uit de mogelijkheid tot het aanschaffen van een fiets of een communicatiemiddel óf deelname aan ‘Gezond en Fit’.

Ben je geïnteresseerd in werken in De Nieuwpoort?

Stuur dan direct jouw motivatie en CV naar: sollicitatie@stichtingniko.com. Of vul het onderstaande sollicitatieformulier in.

Meer informatie:

Voor informatie kun je contact opnemen met de teamcoach Ria Beets, via telefoonnummer 06-2164292. Of mail je vragen naar r.beets@stichtingniko.com.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse? Solliciteer via onderstaand formulier: