Vacature Verzorgende IG voor Wonen met Structuur

Stichting NiKo is een zorgorganisatie in beweging met 250 zorgvragers. Wij leveren zorg- en welzijnsdiensten aan met name ouderen in twee locaties: De Palatijn en De Nieuwpoort. Daarbij vervullen we een belangrijke wijkfunctie in Alkmaar-Zuid.

We werken vanuit de kernwaarden: verbinden, vertrouwen, het verschil durven maken, echtheid en passie. Daardoor staan we Persoonlijk, Deskundig en Dichtbij onze zorgvragers en diens familie. En zeker ook bij elkaar.

Wil jij pure persoonsgerichte zorg leveren in kleine, zorgvrager gerichte teams? Heb je aandacht voor kwetsbare ouderen en kan jij bijdragen aan een prettige dag voor hen?

Zo ja, dan is de afdeling ‘Wonen met Structuur’ op zoek naar jou:

Verzorgende IG

gemiddeld 24-28 uur per week

Wonen met structuur (WMS) is een afdeling in De Nieuwpoort waar zorg, welzijn en begeleiding geboden wordt in een huiselijke, herkenbare omgeving aan mensen die zich in de eerste fase van dementie bevinden.

Wat ga je doen?

Je biedt samen met je collega’s de zorg en begeleiding die samen met de zorgvrager en familie is afgesproken.

Wie zoeken wij?

• Je bent in het bezit van het MBO-diploma verzorgende IG (niveau 3).
  • Je hebt ervaring en affiniteit met cliënten met een psychogeriatrische zorgvraag.
  •  Je kan zowel zelfstandig werken als samenwerken met familie en vrijwilligers.
  •  Je beschikt over goede sociale vaardigheden.

Wat bieden wij jou?

• Een interessante functie waarin je pure persoonsgerichte zorg levert.
  • Het werken in kleine zorgvrager gestuurde teams.
  • Maximale eigen regelruimte van het team in het belang van de zorgvragers.
  • Training en scholing zodat je steeds beter ‘werk van je werk’ kunt maken.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).
  • Als Verzorgende IG (niveau 3) bedraagt het salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 1.838,58 en maximaal € 2.668,93 (FWG-functiegroep 35) bruto per maand bij een volledig dienstverband.
  • Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Het aanbod van een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Dit bestaat uit de mogelijkheid tot het aanschaffen van een fiets of een communicatiemiddel óf deelname aan ‘Gezond en Fit’.

Ben jij de verzorgende IG die Wonen met Structuur komt versterken?

Stuur dan jouw motivatie en CV naar: sollicitatie@stichtingniko.com of vul het onderstaande sollicitatieformulier in.

Voor informatie kun je contact opnemen met Manja de Waard (teamcoach Wonen met Structuur), via telefoonnummer 06-21637054. Of mail je vragen naar m.dewaard@stichtingniko.com.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.