Verzorgende IG voor afdeling Duinvogel

Stichting NiKo is een zorgorganisatie in beweging met 300 bewoners. Wij leveren zorg- en welzijnsdiensten aan met name ouderen in twee locaties: De Palatijn en De Nieuwpoort. Daarbij vervullen we een belangrijke wijkfunctie in Alkmaar-Zuid. We werken vanuit de kernwaarden: verbinden, vertrouwen, het verschil durven maken, echtheid en passie. Daardoor staan we Persoonlijk, Deskundig en Dichtbij onze bewoners en diens familie. En zeker ook bij elkaar.

Wil jij pure persoonsgerichte zorg leveren in een klein, bewoner gericht team? Heb je aandacht voor kwetsbare ouderen en kan jij bijdragen aan een prettige dag voor hen? Zo ja, dan is afdeling Duinvogel in De Nieuwpoort op zoek naar jou:

Verzorgende IG gemiddeld 24-28 uur per week

Op afdeling Duinvogel wonen 30 ouderen met een psychiatrische aandoening (met een GGZ-indicatie). Iedere bewoner heeft een eigen appartement. Het bieden van structuur, veiligheid en regelmaat staat centraal. Bij de psychiatrische begeleiding van de bewoners wordt samengewerkt met de GGZ NHN.

Wat ga je doen?

Je biedt samen met je collega’s de zorg en begeleiding die samen met de bewoner is afgesproken.

Wie zoeken wij?

• Je bent in het bezit van het MBO-diploma verzorgende IG (niveau 3).
  • Je hebt ervaring en affiniteit met cliënten met een psychiatrische zorgvraag.
  • Je kan goed zelfstandig werken en ook het samenwerken met jouw collega’s gaat je goed af.
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden, inlevingsvermogen en straalt rust en vertrouwen uit.
  • Je bent creatief, flexibel, in het bezit van daadkracht en humor.

Wat bieden wij jou?

• Een interessante functie waarin je pure persoonsgerichte zorg levert.
  • Het werken in een klein, bewoner gericht team.
  • Maximale eigen regelruimte van het team in het belang van de bewoners.
  • Training en scholing zodat je steeds beter ‘werk van je werk’ kunt maken.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).
  • Een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 1.902,93 en maximaal € 2.762,34 (FWG-functiegroep 35) bruto per maand bij een volledig dienstverband.
  • Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Dit bestaat uit de mogelijkheid tot het aanschaffen van een fiets of een communicatiemiddel óf deelname aan ‘Gezond en Fit’. Ook behoort de aan- en verkoop van verlof tot de mogelijkheden.

Wanneer je in dienst komt van NiKo wordt van je gevraagd een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.

Ben of ken jij de verzorgende IG die graag onze zorg komt versterken?

Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie, vóór 26 april a.s., via mailadres: sollicitatie@stichtingniko.com. Wil je meer informatie hebben, neem dan contact op met Annemarieke Borren (teamcoach a.i.) via telefoonnummer 072-5185000 of mail je vragen naar a.borren@stichtingniko.com.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stichting Zorgorganisatie NiKo
Bezoek- en correspondentieadres De Nieuwpoort:
Prins Alexanderstraat 25, 1814 XK Alkmaar
www.stichtingniko.com

Solliciteer via onderstaand formulier: