Vacature Medewerker Maatschappelijke Zorg voor Duinvogel (psychiatrie)

Stichting NiKo - activiteiten in De Nieuwpoort

Stichting NiKo is een zorgorganisatie in beweging met 300 zorgvragers. Wij leveren zorg- en welzijnsdiensten aan met name ouderen in twee locaties: De Palatijn en De Nieuwpoort. Daarbij vervullen we een belangrijke wijkfunctie in Alkmaar-Zuid.

We werken vanuit de kernwaarden: verbinden, vertrouwen, het verschil durven maken, echtheid en passie. Daardoor staan we Persoonlijk, Deskundig en Dichtbij onze zorgvragers en diens familie. En zeker ook bij elkaar.

Wil jij pure persoonsgerichte zorg leveren in kleine, zorgvrager gerichte teams? Heb je aandacht voor kwetsbare ouderen en kan jij bijdragen aan goede zorg en mede daardoor een prettige dag voor hen? Dan is locatie De Nieuwpoort, afdeling Duinvogel, op zoek naar jou.

Ben jij de welzijnsmedewerker die ondernemend is en creatief kan denken? Heb je aandacht voor kwetsbare ouderen en kan jij bijdragen aan goede zorg en een prettige dag voor hen? Zo ja, dan zijn we op zoek naar jou:

Medewerker maatschappelijke zorg (MMZ-er) die persoonlijke verzorging geeft, gemiddeld 24 uur per week

Op afdeling Duinvogel wonen 30 oudere zorgvragers met een psychiatrische aandoening (met een GGZ-indicatie). Iedere zorgvrager heeft een eigen appartement. Het bieden van structuur, veiligheid en regelmaat staat centraal. Bij de psychiatrische begeleiding van de zorgvragers wordt samengewerkt met de GGZ NHN.

Wat ga je doen?

Je biedt, samen met collega’s zorg, ondersteuning en begeleiding aan zorgvragers. De mogelijkheden, wensen en behoeften van de zorgvrager zijn hierin leidend. Aan de hand van een persoonlijk zorg-/welzijnsplan. Daarnaast is er aandacht voor activiteiten; een-op-een of in de huiskamer.

Wie zoeken wij?

• Je bent in het bezit van een relevant MBO-diploma (niveau 3).
  • Je kan goed zelfstandig werken en ook het samenwerken met jouw collega’s gaat je goed af.
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden, inlevingsvermogen en straalt rust en vertrouwen uit.
  • Je bent creatief, flexibel, in het bezit van daadkracht en humor.
  • Je hebt ervaring en affiniteit met oudere zorgvragers met een psychiatrische zorgvraag.

Wat bieden wij jou?

• Een interessante functie in een dynamische werkomgeving.
  • Het werken in kleine zorgvrager gestuurde teams.
  • Training en scholing zodat je steeds beter ‘werk van je werk’ kunt maken.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).
  • Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 1.902,93 en maximaal € 2.762,34 bruto per maand (FWG-functiegroep 35) bij een volledig dienstverband.
  • Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Dit bestaat uit de mogelijkheid tot het aanschaffen van een fiets of een communicatiemiddel óf deelname aan ‘Gezond en Fit’.

Wanneer je in dienst komt van Stichting NiKo wordt van jou gevraagd een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.

Ben jij de medewerker maatschappelijke zorg die we zoeken?

Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via mailadres: sollicitatie@stichtingniko.com. Wil je meer informatie hebben, neem dan contact op met Annemarieke Borren (teamcoach a.i.) via telefoonnummer 072-5185000 of mail je vragen naar a.borren@stichtingniko.com.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stichting Zorgorganisatie NiKo
Bezoek- en correspondentieadres De Nieuwpoort:
Prins Alexanderstraat 25, 1814 XK Alkmaar

Interesse? Solliciteer via onderstaand formulier: