Vacature Helpende Plus voor afdeling Duinvogel

Vacature Helpende Plus voor afdeling Duinvogel bij Stichting NiKo

Stichting NiKo is een zorgorganisatie in beweging met 300 zorgvragers. Wij leveren zorg- en welzijnsdiensten aan met name ouderen in twee locaties: De Palatijn en De Nieuwpoort. Daarbij vervullen we een belangrijke wijkfunctie in Alkmaar-Zuid.

We werken vanuit de kernwaarden: verbinden, vertrouwen, het verschil durven maken, echtheid en passie. Daardoor staan we Persoonlijk, Deskundig en Dichtbij onze zorgvragers en diens familie. En zeker ook bij elkaar.

Wil jij pure persoonsgerichte zorg leveren in kleine, zorgvrager gerichte teams? Heb je aandacht voor kwetsbare ouderen en kan jij bijdragen aan een prettige dag voor hen? Zo ja, dan is afdeling Duinvogel in De Nieuwpoort op zoek naar jou:

Helpende plus gemiddeld 24 uur per week

Op afdeling Duinvogel wonen 30 oudere zorgvragers met een psychiatrische aandoening (met een GGZ-indicatie). Iedere zorgvrager heeft een eigen appartement. Het bieden van structuur, veiligheid en regelmaat staat centraal. Bij de psychiatrische begeleiding van de zorgvragers wordt samengewerkt met de GGZ NHN.

Wat ga je doen?

Je biedt samen met je collega’s de zorg en begeleiding die samen met de zorgvrager is afgesproken.

Wie zoeken wij?

• Je bent in het bezit van het MBO-diploma helpende (niveau 2) aangevuld met het helpende plus-certificaat of het verzorgende-diploma.
  • Je hebt ervaring en affiniteit met cliënten met een psychiatrische zorgvraag.
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden.
  • Je kan duidelijke rapportages schrijven volgens afgesproken methodiek.

Wat bieden wij jou?

• Een interessante functie waarin je pure persoonsgerichte zorg levert.
  • Werken in kleine zorgvrager gestuurde teams.
  • Maximale eigen regelruimte van het team in het belang van de zorgvragers.
  • Training en scholing zodat je steeds beter ‘werk van je werk’ kunt maken.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).
  • Een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 1.808,83 en maximaal € 2.554,98 (FWG-functiegroep 30) bruto per maand bij een volledig dienstverband.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Dit bestaat uit de mogelijkheid tot het aanschaffen van een fiets of een communicatiemiddel óf deelname aan ‘Gezond en Fit’. Ook behoort de aan- en verkoop van verlof tot de mogelijkheden.

Wanneer je in dienst komt van NiKo wordt van je gevraagd een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.

Ben jij of ken jij de helpende plus die graag ons team komt versterken?

Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via mailadres: sollicitatie@stichtingniko.com. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Annemarieke Borren (interim teamcoach) via telefoonnummer 072-5185000 of mail je vragen naar a.borren@stichtingniko.com. Deze vacature wordt gelijktijdig intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stichting Zorgorganisatie NiKo
Bezoek- en correspondentieadres De Nieuwpoort:
Prins Alexanderstraat 25, 1814 XK Alkmaar

Interesse? Solliciteer via onderstaand formulier: