Dienstverlener voor afdeling Zee in De Palatijn

Stichting NiKo is een zorgorganisatie in beweging met 300 bewoners. Wij leveren zorg- en welzijnsdiensten aan met name ouderen in twee locaties: De Palatijn en De Nieuwpoort. Daarbij vervullen we een belangrijke wijkfunctie in Alkmaar-Zuid.

Wil jij pure persoonsgerichte zorg leveren in kleine, bewoner gerichte teams? Heb je aandacht voor kwetsbare ouderen en kan jij bijdragen aan een prettige dag voor hen? Zo ja, dan is woonzorgcentrum De Palatijn, afdeling Zee, op zoek naar jou:

Dienstverlener gemiddeld 20 uur per week

De Palatijn biedt aan 48 bewoners met een psychogeriatrische zorgvraag een veilige, gesloten woonomgeving. De Palatijn bevindt zich in Alkmaar-Zuid. De Palatijn heeft vier etages, een mooi restaurant én een prachtige binnentuin.

Wat ga je doen?

• Je biedt individuele aandacht en ondersteuning voor de bewoners.
  • Je ondersteunt bij het eten en drinken.
  • Je verricht huishoudelijke (schoonmaak)taken.

Wie zoeken wij?

• Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen, psychogeriatrische bewoners.
  • Je kan zowel zelfstandig werken als samenwerken met collega’s, familie en vrijwilligers.
  • Je bent representatief, communicatief vaardig en je hebt een dienstverlenende houding.
  • Je bent authentiek en werkt vanuit onze kernwaarden.
  • Je bent flexibel inzetbaar tussen 16.00-21.00 uur.
  • Je werkt om het weekend.

Wat bieden wij jou?

• Een interessante functie waarin je pure persoonsgerichte zorg levert.
  • Werken in kleine, bewoner gestuurde teams.
  • Maximale eigen regelruimte van het team in het belang van de bewoners.
  • Training en scholing zodat je steeds beter ‘werk van je werk’ kunt maken.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).
  • Een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 1.774,69 en maximaal € 2.344,93 (FWG-functiegroep 20) bruto per maand bij een volledig dienstverband.
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd; in eerste instantie voor een jaar.
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Dit bestaat uit de mogelijkheid tot het aanschaffen van een fiets of een communicatiemiddel óf deelname aan ‘Gezond en Fit’. Ook behoort de aan- en verkoop van verlof tot de mogelijkheden.

Wanneer je in dienst komt van NiKo wordt van je gevraagd een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.

Ben jij de dienstverlener die we zoeken?

Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie, vóór 8 mei a.s., via mailadres: sollicitatie@stichtingniko.com. Wil je meer informatie hebben, neem dan contact op met Tinie van der Jagt (teamcoach) via telefoonnummer 06-15475999 of mail je vragen naar t.vanderjagt@stichtingniko.com.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse? Solliciteer via onderstaand formulier: