Praktijkopleider 20 uur per week

Stichting NiKo is een zorgorganisatie in beweging met 300 bewoners. Wij leveren zorg- en welzijnsdiensten aan met name ouderen in twee locaties: De Palatijn en De Nieuwpoort.

Stichting NiKo - activiteiten in De Nieuwpoort

Daarbij vervullen we een belangrijke wijkfunctie in Alkmaar-Zuid.
We werken vanuit de kernwaarden: verbinden, vertrouwen, het verschil durven maken, echtheid en passie. Daardoor staan we Persoonlijk, Deskundig en Dichtbij onze bewoners en diens familie en zeker ook bij elkaar.

Wil jij ons kleine team, waarin we nauw met elkaar samenwerken tijdelijk versterken? Dan is Opleidingen op zoek naar jou:

Praktijkopleider 20 uur per week (voor maximaal 5 maanden)

Wat ga je doen?

Je begeleidt en ondersteunt studenten bij hun leer- en ontwikkelingsproces. Daarnaast ondersteun je de werkbegeleiders op de afdelingen bij de begeleiding van de studenten en geef je klinische lessen. Hiermee lever je rechtstreeks een bijdrage aan het leerklimaat binnen NiKo.

Wie zoeken wij?

• Je bent in het bezit van een afgeronde MBO-diploma verzorgende IG (het is een pre als dat is aangevuld met de           opleiding praktijkopleider).
• Je hebt mimimaal 5 jaar werkervaring als verzorgende IG met het aandachtsgebied werkbegeleiding en/of al een         aantal jaren ervaring als praktijkopleider.
• Je bent bekend met de meest voorkomende leermodules en leerlijnen in de zorg en je kan studenten begeleiden           met de eigen opdrachten en POP’s.
• Je bent in staat studenten (ook met probleemgedrag) te begeleiden en gesprekken te voeren voor het afronden van     de praktijkopdrachten en examens.
• Je hebt volharding en je kan doorzetten.
• Je kan goed omgaan met eventuele conflicten of weerstanden en je bent in staat te reflecteren.
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en bent in staat feedback te geven en         te ontvangen.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende tijdelijke functie in een klein en fijn team waar gewerkt wordt in het belang van onze aankomende  beroepsvakkundige.
• Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).
• Een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 2.007,97 en maximaal € 2.971,05 (FWG-                         functiegroep 40) bruto per maand bij een volledig dienstverband 36 uur.
• Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.
• Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Dit bestaat uit de mogelijkheid tot het aanschaffen van een fiets of           een communicatiemiddel óf deelname aan ‘Gezond en Fit’. Ook aan- en verkoop van verlofuren behoort tot de             mogelijkheden.

Wanneer je in dienst komt van Stichting NiKo wordt van je gevraagd een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.

Ben of ken jij de praktijkopleider die Stichting NiKo komt versterken?

Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie, vóór 14 mei a.s., via mailadres: sollicitatie@stichtingniko.com. Vrijdag 21 mei a.s. vinden de sollicitatiegesprekken plaats.
Voor meer informatie, neem dan contact op met Tamara Huis in ‘t Veld (kwartiermaker ondersteuningsbureau) via telefoonnummer 06-15374217 of mail je vragen naar t.huisintveld@stichtingniko.com.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stichting Zorgorganisatie NiKo
Bezoek- en correspondentieadres De Nieuwpoort:
Prins Alexanderstraat 25, 1814 XK Alkmaar

Interesse? Solliciteer via onderstaand formulier: