Pannenkoekenfeest in De Palatijn

  • Geplaatst door Cynthia
  • Op 16 september 2019
Pannenkoeken bakken in De Palatijn

Foto rechts onderin de collage: Jip houdt de pan vast en Emmy doet het beslag in de pan.

Vandaag was het feest in De Palatijn. Overal werden stapels pannenkoeken gebakken. In de keuken van het restaurant en op alle etages. Maar wat was nou de aanleiding voor dit pannenkoekenfeest?

The Dream Challenge heeft dit initiatief afgestemd met locatie De Palatijn. Emmy had namelijk de wens geuit om een maaltijd te willen verzorgen voor oudere mensen. De aanleiding hiertoe was dat een mevrouw uit de buurt waar zij mee in aanraking kwam, iedere dag alleen moet eten. Dat vond Emmy niet leuk en zij bedacht dat er vast wel meer mensen zoals Marja zouden zijn. Via The Dream Challenge is een maatje voor Emmy en haar wens gezocht, Jip heeft samen met Emmy gezorgd voor het vervullen van haar wens. Het resultaat: een pannenkoekenmiddag in De Palatijn met als eregast Marja!

De dames waren samen met begeleiding druk bezig met het bakken van een grote stapel pannenkoeken op etage Zee in De Palatijn. Met rozijnen en zonder rozijnen. Met koksmutsen op hadden ze het ontzettend druk met bakken. Op de etages Koeien, Molen en Bloemen waren medewerkers druk aan het bakken. Sommige zorgvragers hielpen met het maken van het beslag of het bakken van de pannenkoeken. Iedereen had het druk of was vol verwachting.

Eindelijk was het moment aangebroken om naar het restaurant te gaan. De medewerkers hadden het feestelijk versierd met vlaggetjes, vlaggenslingers en natuurlijk rood/wit geruite tafelkleden. Iedereen heeft ontzettend genoten. Emmy genoot zichtbaar van het succesvolle pannenkoekenfeest. En Marja ook. Een toetje hoort erbij zullen Emmy en Jip hebben bedacht. Want er was een heuse ijscokar van IJssalon De Mient! Uiteraard hebben Jip en Emmy de ijsjes geschept voor iedereen. Er kon gekozen worden voor vanille, chocolade of aardbeien smaak.

IJsjes voor de zorgvragers in De Palatijn

IJsjes scheppen voor iedereen was ook erg leuk!

Namens de zorgvragers van De Palatijn: Emmy en Jip, wat een topwens hebben jullie in vervulling laten gaan. Het was ontzettend leuk en lekker. Heel erg bedankt!

2 Reacties

Erik
Goed gedaan Emmy. Trots op jou! Liefs Erik
    Cynthia
    Wat leuk Erik, ik zal je reactie doorgeven via de begeleider van het project. Emmy heeft een super leuke wens in vervulling laten gaan en ze heeft ook zelf meegeholpen met bakken en ijsscheppen. Wij zijn ook heel trots op haar en Jip. En onze zorgvragers in De Palatijn hebben ontzettend genoten van het leuke pannenkoekenfeest!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *