Leren en Werken

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen (leer)vragen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Kennis, gedrag en vaardigheden veranderen immers continu. Een leven lang leren noemen wij dit.

Stichting NiKo borgt de kwaliteit van de zorg met goede opleidingsmogelijkheden.

Wij werken samen met kenniscentrum Calibris en ROC Horizon College in het WijkLeerbedrijf Alkmaar-Zuid. Leerlingen worden opgeleid tot Dienstverlener persoonlijke verzorging, ook wel Helpende genoemd (MBO-niveau 2).

LIN-stagiaires (HBO-niveau) vinden bij ons een stageplek. BBL-leerlingen vullen bij Stichting NiKo het praktijkgedeelte van de MBO-niveau 3 opleidingen Verzorgende IG (versneld en gecombineerd met MMZ) in. Dit geldt ook voor de BBL-leerlingen van de MBO-opleiding Verpleegkundige niveau 4.

Stichting NiKo biedt aan haar medewerkers ook vakinhoudelijke en persoonlijke ontplooiingsmogelijkheden. Denk hierbij aan:

• Scholing
  • E-learning
  • Bij- en nascholing
  • Training on the job, coaching, intervisie
  • Aanbod klinische lessen

Neem gerust contact met ons op!

We zijn altijd op zoek naar zorgtalent!

Neem vrijblijvend contact met ons op: