Leren en Werken

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen (leer)vragen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Kennis, gedrag en vaardigheden veranderen immers continu. Een leven lang leren noemen wij dit.

Stichting NiKo borgt de kwaliteit van de zorg met goede opleidingsmogelijkheden.

WijkLeerbedrijf Alkmaar Zuid is een samenwerking met ROC Horizon College. BOL Studenten MBO-niveau 2 worden opgeleid tot dienstverlener persoonlijke verzorging. BBL-studenten vullen bij Stichting NiKo het praktijkgedeelte van de MBO-niveau 3 opleidingen Verzorgende IG  in. Dit geldt ook voor BBL-studenten van de MBO-opleiding Verpleegkundige niveau 4 of medewerker maatschappelijke zorg – specifieke doelgroepen niveau 4.

Diverse BOL- en BBL studenten vinden bij ons een leer- of stageplaats. Van praktijkonderwijs niveau 1 tot en met HBO niveau 6.

Stichting NiKo biedt aan haar medewerkers ook vakinhoudelijke en persoonlijke ontplooiingsmogelijkheden. Denk hierbij aan:

• Scholing
  • E-learning
  • Bij- en nascholing
  • Training on the job, coaching, intervisie
  • Aanbod klinische lessen

Neem gerust contact met ons op!

We zijn altijd op zoek naar zorgtalent!

Neem vrijblijvend contact met ons op: