Persoonlijk Deskundig Dichtbij

NiKo levert wijkverpleging, thuisbegeleiding en dagbesteding in Alkmaar. Daarnaast bieden we zorg in onze 2 woonzorgcentra: De Nieuwpoort en De Palatijn. Met aandacht en passie verlenen onze zorgprofessionals en vrijwilligers zorg, waarbij de nadruk ligt op persoonlijk, deskundig en dichtbij.

Wij vinden het belangrijk om u/uw naaste een warm en veilig thuis te bieden. Een thuis waarin u zelf zoveel mogelijk zeggenschap hebt over de zorg die u wenst en die nodig is. Daarom introduceren wij het intramuraal PersoonsVolgend Budget (iPVB) waarmee we u nog meer persoonsgerichte en individuele zorg kunnen bieden.

Onze doelen:

  • Transparantie in zorg, tijd en geld
  • Liefdevolle zorg pakbaar maken
  • Zeggenschap over eigen zorg en budget
  • Vermindering zorgadministratie

 

Zorg bij u thuis

Zo lang mogelijk thuis wonen. Dat wil toch iedereen. Het NiKo Wijkzorgteam kan hierbij helpen. Wij vinden het belangrijk dat mensen zo zelfstandig mogelijk thuis kunnen wonen. Samen met u en de mensen om u heen kijken we wat er mogelijk is en bieden we de zorg die u nodig heeft om zelfstandig te kunnen blijven. Zorg op maat, die past bij uw persoonlijke situatie.

Wonen bij NiKo

Als zelfstandig wonen niet meer gaat, is het fijn als u toch in uw eigen buurt kunt blijven. Wellicht is wonen in een van onze woonzorgcentra dan een goede keuze. Hier kunt u in een appartement wonen dat van alle gemakken is voorzien en, als het nodig is, in een beschermende omgeving. Dit kan ook tijdelijk, bijvoorbeeld als u herstellende bent van een ziekenhuisopname.

Stichting NiKo heeft een ANBI status, wat u bij giften en donaties belastingvoordeel oplevert. Meer informatie? Belt u gerust met onze medewerkers van de receptie.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

U kunt tijdens kantoortijden telefonisch contact met ons opnemen.  U mag natuurlijk ook langskomen. Meldt u zich dan bij de receptie van De Nieuwpoort, Prins Alexanderstraat 25. Onze openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 16:00 uur.