De Palatijn bestaat 5 jaar

• Op 1 april 2021

Van zorghotel naar verpleeghuis

Stichting NiKo - De Palatijn bestaat 5 jaarVandaag is het precies vijf jaar geleden dat Stichting NiKo officieel de deuren opende van locatie De Palatijn. Voor die tijd was De Palatijn een zorghotel en nu is het al vijf jaar een verpleeghuis waar mensen wonen met gevorderde dementie.

Optreden Dick Raat in de Keizerskroon

Vanmorgen was er iets lekkers bij de koffie geregeld voor de bewoners en medewerkers en vanmiddag trad muzikant Dick Raat op in de feestelijk versierde Keizerskroon. Wat was het een feest! Met een drankje en een hapje en veel grapjes tussendoor genoten de bewoners en medewerkers van het optreden.

Dick is van tevoren, gelukkig negatief, op corona getest. Zo kon hij zonder mondkapje zingen en ook beter contact maken met de bewoners. De bewoners en medewerkers zaten in groepjes per etage aan tafels. En met genoeg afstand tussen de etages is het toch gelukt om dit feestje te organiseren.

Wat een genot om de mensen zo te zien genieten na zo’n lange tijd. Hier was iedereen wel aan toe. We hopen dat we de bewoners weer vaker kunnen laten genieten. Muziek doet zoveel goeds.

Vijf jaar is toch een lustrum en dat is goed gevierd, op naar het 2e lustrum!

Renée
Gefeliciteerd met jullie 1ste jubileum!!!
    Julie
    Beste Renee, Heel erg bedankt voor de felicitaties! Groet, Julie