Contact opnemen met Stichting NiKo

Heeft u vragen of wilt u informatie?

Om u zo goed en zo snel als mogelijk antwoord te kunnen geven op uw vraag, hebben wij voor u hieronder uiteen gezet wie u voor welke vraag kunt benaderen.

 

Zorgbemiddeling

Voor vragen over wonen met zorg in een van onze locaties, De Nieuwpoort of De Palatijn of over de zorg die het Wijkzorgteam bij u thuis kan leveren, kunt u contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling: Contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling.

 

Zorgadministratie

Woont u al in De Nieuwpoort of De Palatijn of krijgt u al zorg van het Wijkzorgteam? En heeft u vragen over de overeenkomst, een sleutel, uw appartement in een van de locaties of iets anders praktisch? Neemt u dan contact op met de afdeling Zorgadministratie: Contact opnemen met de afdeling Zorgadministratie.

 

Restaurant in De Nieuwpoort

Wilt u weten wat de catering mogelijkheden zijn of heeft u een andere vraag aan het restaurant van De Nieuwpoort? Neemt u dan contact op met het restaurant van De Nieuwpoort.

 

Vrijwilligerswerk

Bent u een vrijwilliger of wilt u graag vrijwilligerswerk doen bij Stichting NiKo? Neemt u dan contact op met de coördinator van de vrijwilligers.

 

Opleidingen

Voor vragen over BBL-opleidingen, stageplaatsen en de opleidingsmogelijkheden, kunt u contact opnemen met de afdeling Opleidingen.

 

Werken bij Stichting NiKo

Wilt u graag komen werken bij Stichting NiKo? Op de vacaturepagina vindt u de openstaande vacatures met de mogelijkheid om te solliciteren.

 

Algemene vraag

Voor een algemene vraag, kunt u het algemene contactformulier gebruiken.

Contactgegevens

De Nieuwpoort

Prins Alexanderstraat 25
1814 XK Alkmaar
072 – 518 50 00

De Palatijn

Dillenburgstraat 1
1814 JV Alkmaar
072 – 303 32 00