Contact opnemen met Stichting NiKo

Heeft u vragen of wilt u informatie?
Om u zo snel als mogelijk antwoord te kunnen geven op uw vraag, hebben wij voor u hieronder uiteen gezet wie u voor welke vraag kunt benaderen.

Algemene vraag

Voor een algemene vraag, kunt u het algemene contactformulier gebruiken.

 

Klachten

Heeft u verbetertips of een klacht? Dan kunt u contact opnemen met de klachtenfunctionaris.

 

Opleidingen

Voor vragen over BBL-opleidingen, stageplaatsen en de opleidingsmogelijkheden, kunt u contact opnemen met de afdeling Opleidingen.

 

Restaurant in De Nieuwpoort

Wilt u weten wat de catering mogelijkheden zijn of heeft u een andere vraag aan het restaurant van De Nieuwpoort? Neemt u dan contact op met het restaurant van De Nieuwpoort.

 

Vrijwilligerswerk

Bent u een vrijwilliger of wilt u graag vrijwilligerswerk doen bij Stichting NiKo? Neemt u dan contact op met de coördinator van de vrijwilligers.

 

Werken bij Stichting NiKo

Wilt u graag komen werken bij Stichting NiKo? Op de vacaturepagina vindt u de openstaande vacatures met de mogelijkheid om te solliciteren.

 

Zorgadministratie

Woont u al in De Nieuwpoort of De Palatijn of krijgt u al zorg van het Wijkzorgteam? En heeft u vragen over de overeenkomst, een sleutel, uw appartement in een van de locaties of iets anders praktisch? Neemt u dan contact op met de afdeling Zorgadministratie: Contact opnemen met de afdeling Zorgadministratie.

 

Zorgbemiddeling

Voor vragen over wonen met zorg in een van onze locaties, De Nieuwpoort of De Palatijn of over de zorg die het Wijkzorgteam bij u thuis kan leveren, kunt u contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling: Contact opnemen met de afdeling Zorgbemiddeling.

Contactgegevens

De Nieuwpoort

Prins Alexanderstraat 25
1814 XK Alkmaar
072 – 518 50 00

De Palatijn

Dillenburgstraat 1
1814 JV Alkmaar
072 – 303 32 00