Aquarium in De Palatijn

• Op 9 april 2021

Gulle gift

Aquarium in De Palatijn - Stichting NiKoDankzij een donatie van Stichting Sint Liduina is in maart een aquarium geplaatst in De Palatijn. Het aquarium wordt volledig onderhouden door Aquarialease.com en de vissen worden ook door hen verzorgd. Wat een prachtige aanwinst voor de bewoners van De Palatijn!

Uit onderzoek is gebleken dat een aquarium een positief effect heeft op mensen met dementie. Niet alleen is het rustgevend om naar de vissen te kijken, het blijkt ook dat bewoners hier beter door kunnen gaan eten.

In maart was de bak geplaatst en gevuld met water en plantjes. Pas drie weken later konden de vissen verhuizen. Het aquarium staat inmiddels in volle glorie te pronken in De Palatijn en de vissen voelen zich er thuis.

Wij danken Stichting Sint Liduina voor deze gulle gift!