Voor ieder wat wils

Voor wie graag actief bezig is, zijn er activiteiten zoals koersbal en bewegen voor ouderen. Wie meer van wat rustiger vermaak houdt, kan kiezen uit activiteiten als luisteren naar klassieke muziek, handwerken of een kopje koffie drinken en de krant lezen in het restaurant.

Zo’n twee keer per maand is er een optreden of toneelvoorstelling en een aantal keren per jaar organiseren we uitstapjes, thema activiteiten, voorjaarsmarkt, kerstmarkt etc.

Kortom: binnen Stichting NiKo is een groot aanbod waar de zorgvrager en u als bewoner van de wijk uit kunt kiezen. Al deze activiteiten zijn gericht op het
bevorderen van de vitaliteit en het opdoen van sociale contacten.

Wanneer u interesse heeft voor één of meerdere activiteiten kunt u contact opnemen met de activiteitenbegeleiding. Wij heten u alvast van harte welkom!

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden?

Voor vragen over of aanmeldingen voor onze activiteiten kunt u zich melden bij de Activiteitenbegeleiding Telefoon: 072 – 518 5000 of per mail: info@stichtingniko.com

U mag natuurlijk ook langskomen. Meldt u zich dan bij de receptie van
    De Nieuwpoort, Prins Alexanderstraat 25. Onze openingstijden zijn
    maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 15:00 uur.