Echt verschil willen maken

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het welzijn van zorgvragers. Wij vragen van de vrijwilligers betrokkenheid en een goed inlevingsvermogen.

Samen met een zorgvrager een wandeling maken,  fietsen, een praatje maken, maar ook helpen bij activiteiten of gastvrouw zijn in het restaurant. Zomaar wat voorbeelden van activiteiten die door vrijwilligers van Stichting NiKo worden uitgevoerd.

Vrijwilligerswerk is dankbaar werk en betekent veel voor onze zorgvragers.  Voor iedereen die zich wil inzetten, is er een passende activiteit!

Als vrijwilliger bij Stichting NiKo verricht u werkzaamheden die bij u passen, alleen staat er geen betaling tegenover. Vrijwilligerswerk is werk waaraan u zich vrijwillig verbindt. Toch wil dat niet zeggen dat vrijwilligerswerk vrijblijvend is. Zorgvragers en medewerkers rekenen namelijk wel op uw aanwezigheid en inzet.