Hieronder vindt u het laatste nieuws van Stichting NiKo!

 

Tijd voor zorg. NiKo heeft tijd gemaakt!

De Roze Loper

De Nieuwpoort is sinds 2013 een Roze Loper instelling.

Je thuis en veilig voelen is een basisbehoefte van ieder mens. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om ervoor te zorgen dat ook lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuele mensen, transgenders en interseksuelen (LHBTI) zich thuis en veilig kunnen voelen in een zorg- en welzijnsinstelling, is de Roze Loper ontwikkeld.Tolerantie, respect en openheid gelden daarbij als vaste waarden.

Meer weten? Zie:https://www.rozezorg.nl/

loper

Bij NiKo gaat het geld naar de zorg!

Liefde kent geen leeftijd......

 

liefdekentgeenleeftijd

Zorgbanencafé

Donderdag 29 maart aanstaande zal NiKo aanwezig zijn bij het zorgbanencafé in Brownies en Downies, Kanaalkade 17 Alkmaar van 15.00 tot 21.00 uur.

Daar kunnen we je vertellen over werken bij stichting NiKo, dé zorginstelling waar de zorgvrager centraal staat. Sinds dit najaar werkt NiKo met het intramuraal Persoonsvolgend Budget, daardoor hebben wij ruimte voor extra collega’s met een zorghart. Met het iPVB bepaalt de zorgvrager zelf waaraan het beschikbare budget wordt besteed. Meer informatie over iPVB kun je lezen op www.pure-ipvb.nl of onze website www.stichtingniko.com. Een filmpje over het iPVB tref je op https://www.youtube.com/watch?v=Q3R3DPKphAw.

We hebben vacatures binnen de zorg en de facilitaire dienstverlening. Daarnaast hebben wij diverse opleidingsmogelijkheden en vrijwilligerswerk.

Wil je meer weten? Kom dan praten met een van onze collega's op donderdag 29 maart!

20180321 120037