Hieronder vindt u het laatste nieuws van Stichting NiKo!

Vrijwilligers gezocht!

Wij kunnen je hulp bij huiskameractiviteiten op locatie De Palatijn gebruiken!

  • Wil je je tijd zinnig besteden en zou je als vrijwilliger aan de slag willen?
  • Ben je geduldig en lijkt het werken met demente ouderen je leuk?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Ben jij de geschikte vrijwilliger of ken je iemand? Dan zorgen wij voor een korte introductie over het werken met mensen met dementie, je wordt echt onderdeel van ons team en krijgt er veel waardering voor terug.

Kijk op deze flyer voor meer informatie.

 

Donatie

Onlangs vierden we met zorgvragers een feestje. Wij ontvingen van Lidl Nederland (Alkmaar De Mare) een cheque t.w.v. € 1.000,= te besteden aan een beleefTV voor zorgvragers in De Palatijn. Wat zijn we blij hiermee, maar ook ontzettend trots op onze An, die ervoor zorgde dat haar oproep opviel tussen 400 inzendingen. Bedankt!

Wil je meer weten over de passie van An, lees dan onder het tabblad Medewerkers het bericht 'In Gesprek Met...'

donatielidl2

 

NiKo zoekt jou!

http://bit.ly/2eKbVAr

 

 

De MAX Mobiel in beeld!

https://www.youtube.com/watch?v=5gCUVGdy_Pw

Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg

Het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg geeft organisaties ruimte om zelf hun koers te bepalen. Stichting NiKo is hier blij mee. Wij werken al sinds 2014 aan het ‘lichter’ maken van de organisatie, met als toetssteen: ‘wat schiet de zorgvrager ermee op’. Naast het iPVB – persoonsvolgende bekostiging in de instelling – en een Elektronisch Cliëntendossier-light, ontwikkelden we een kwaliteitsplan-light. Persoonsgerichte zorg, een continu verbeterproces gevoed door de praktijk en een sterk afgenomen administratieve last voor zorgmedewerkers zijn het resultaat.

Lees hier meer over dit onderwerp.